به گزارش
پهره؛ دبیر جشنواره در حاشیه این مراسم اظهار کرد: در این جشنواره بیش از 60 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه 55 نمونه غذا طبخ و به نمایش گذاشته اند.
حمید خزائی برپایی جشنواره غذای محلی را با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان ایرانشهر عنوان کرد و افزود: ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی مناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده از دیگر اهداف برگزاری جشنواره غذاهای بومی در دانشگاه آزاد است.
خزایی تصریح کرد: در راستای شعار بهداشتی سال 94 که ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است و در جهت فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم این جشنواره برای اولین بار در دانشگاه آزاد ایرانشهر برپا شده است.
در پایان این جشنواره از نفرات برتر این جشنواره تقدیر شد.
انتهای پیام/ 3339