میثاق دست پاک در گفتگو با خبرنگار
پهره گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یک باب کارگاه قنادی به علت عدم رعایت بهداشت پس از اخذ دستور دادستان با حضور نماینده اداره اماکن، اتاق اصناف و بازرسان بهداشت محیط پلمب شد.
وی افزود: نظارت بر قنادی ها نقش مهمی در حفظ سلامت مردم دارد و بازرسان بهداشت محیط با نظارت دقیق و مستمر خود از وقوع بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده جلوگیری می کنند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ایرانشهر تصریح کرد: نظارت کارشناسان بهداشت محیط از تمامی مراکز تولید و توزیع مواد غذایی و بهداشتی تشدید یافته است و از هیچ تخلفی در حوزه سلامت و بهداشت عمومی چشم پوشی نخواهند کرد.
وی اضافه کرد: از شهروندان درخواست میکنیم به محض مشاهده هر تخلف بهداشتی موارد را به سامانه تلفنی رسیدگی به شکایات ۱۹۰ اطلاع بدهند و یا به مراکز بهداشت شهرستان مراجعه کنند.
انتهای خبر/