سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۰
۰
صف هایی که امان مردم را برید؛

تنها یک جایگاه CNG؛ سهم مردم کلانشهر جنوب شرق کشور

زاهدان تنها از یک جایگاه سوخت CNG برخوردار است که این موضوع به عنوان معضلی جدی در این کلانشهر خودنمایی می کند.
تنها یک جایگاه CNG؛ سهم مردم کلانشهر جنوب شرق کشور
به گزارش پهره، به نقل از زاهدنیوز، کلان شهر زاهدان فقط یک جایگاه سوخت CNG دارد که  این موضوع سبب معطلی شهروندان در صف های طولانی و گله‌مندی آنان از شرایط موجود شده است.

به منظور حل این مشکل مسئولان پخش فرآورده‌های نفتی باید مراحل و شرایط واگذاری جایگاه CNG را برای متقاضیان تسریع و تسهیل کنند، چرا که این موضوع باعث شده است تا در این شرایط کرونایی به دلیل کمبود جایگاه‌ها صف‌های طویل ایجاد شود و سلامت مردم به خطر بیفتد.

آزادمنش، یکی از رانندگان تاکسی در این باره گفت: شهر زاهدان با این وسعت و تعداد زیاد خودرو، تنها یک جایگاه سوخت دارد و ما رانندگان ناچاریم وقت بسیاری را در صف سوخت گیری بگذرانیم و در این هوای گرم، صف‌های طولانی را تحمل کنیم.

وی افزود: مسئولان باید برای احداث جایگاه های بیشتر در شهر چاره ای بیندیشند تا مردم ساعت ها در صف سوختگیری نباشند.

این راننده ادامه داد: شغلم رانندگی است و معیشتم از همین راه تامین می شود، اگر با هر بار سوختگیری، وقتم در صف ها تلف شود از کار و زندگی می مانم.

میری، یکی دیگر از شهروندان در این باره بیان کرد: شهر زاهدان به عنوان یک کلان شهر با این جمعیت باید چند جایگاه سوخت گاز داشته باشد، چراکه تعداد رانندگانی که از سوخت گاز استفاده می کنند، در حال افزایش است و این کمبود جایگاه سبب معطلی مردم در صف ها می شود.

وی خاطرنشان کرد: زاهدان با این وسعت باید چندین جایگاه سوخت داشته باشد، تا وقت و انرژی مردم در صف ها هدر نرود.

معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی زاهدان در دی ماه سال گذشته گفته بود ۴۲ نفر متقاضی دریافت امتیاز تاسیس جایگاه سوخت CNG هستند که پنج نفر شرایط لازم را داشتند اما هنوز زاهدان، تنها یک جایگاه سوخت دارد.

۱۵مجوز CNG به استان اختصاص یافت

خسرو خلیلی، معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی زاهدان درباره اقدام های انجام شده برای تاسیس جایگاه و رفع مشکلات مردم در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: احداث جایگاه CNG، صنعتی جدید در سیستان و بلوچستان است و هنوز استقبال زیادی از این موضوع نشده است، در بهمن سال گذشته مجوز هایی را دادند و در اردیبهشت فراخوان دادیم که ۲۹ متقاضی جدید وارد عمل شدند که با پیگیری انجام شده توانستیم ۱۵ تجهیزات رایگان برای کل استان بگیریم.

وی افزود: این تجهیزات رایگان ۸۰ درصد هزینه های ساخت جایگاه را پوشش می دهد، سرمایه گذاران را شناسایی کردیم و 29 متقاضی برای این کار داشتیم اما بیشترین مشکل در این راستا موضوع زمین و مالکیت آن است، متقاصیان باید زمین ملکی یا اجازه استفاده از زمین را داشته باشند که این باعث می شود نسبت به صدور مجوز ساخت عقب باشیم.

وی با بیان اینکه ۱۵مجوز CNG برای استان گرفتیم که تخصیص داده شد، خاطرنشان کرد: کارگروه CNG توانست 15 مجوز رایگان شامل هشت مجوز برای منطقه نفتی زاهدان و هفت مجوز برای منطقه نفتی چابهار در جنوب بلوچستان اخذ کند.

خلیلی تاکید کرد: شهرداری زمین های متعددی برای ساخت جایگاه به ما معرفی کرد، اما برخی مشکل فنی یا تغییر کاربری دارند که مشکل در حال برطرف شدن است، مسئولان برای اینکه درآمد این کار برای شهرداری باشد به دنبال حل این موضوع برای خدمات بیشتر به مردم هستند.

وی اذعان کرد: همه تلاش ما براین است که راهگشا باشیم تا پروژه انجام شود، چهار مجوز جایگاه دومنظوره گرفتیم، اگر سرمایه گذاران جایگاه CNG بزنند در کنارش مجوز تاسیس جایگاه بنزین هم به آنها می دهیم که قراداد 2 مورد در دست انعقاد است.

انتهای پیام/
کد مطلب: 426939