دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۹ ۱۲:۱۰
۰
گزارشی از مسافری ناخوانده در سفرهای هوایی؛

کرونا به جان صنعت هوانوردی افتاد/ ابتلا به کووید-19 نگرانی جدید مسافران هواپیما

با شیوع بحران کرونا بسیاری از مردم به دلیل ترس از ابتلا به این بیماری، استفاده از ناوگان عمومی زمینی و هوایی را کنار گذاشتند و تردد با خودروی شخصی را ترجیح می دهند تا از این بیماری در امان باشند.
کرونا به جان صنعت هوانوردی افتاد/ ابتلا به کووید-19 نگرانی جدید مسافران هواپیما
به گزارش پهره به نقل از عصرهامون، سفرهای زمینی با اتوبوس، مسافربرهای برون شهری و قطار کاهش پیدا کرد، در این میان ناوگان هوایی کشور نیز به دلیل کاهش تقاضا و محدودیت های اعمال شده تعداد پروازهای خود را به حداقل رساند.
 
اگرچه پس از گذشت حدود پنج ماه از شیوع کووید 19 در کشور بسیاری از محدودیت های رفت و آمد لغو شده است، با این وجود هنوز بیشتر مردم به دلیل ترس از ابتلا به کرونا در مکان های عمومی از جمله پایانه های مسافربری، راه آهن و فرودگاه های کشور ترجیح می دهند به سفر نروند و یا از خودروهای شخصی استفاده کنند.
 
فرودگاه ها هم یکی از مکان های تجمع افراد است که در صورت غفلت و رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی کارکنان آن ها و مسافران می تواند سبب گسترش ویروس کرونا و تشدید بحران شود.
 
استفاده از خودروی شخصی به جای هواپیما
 
یکی از شهروندان زاهدانی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: در مشهد درس می خوانم و پیش از شیوع کرونا بیشتر از هواپیما برای سفر استفاده می کردم، اما با بروز این بحران برای تردد در این مسیر از خودروی شخصی استفاده کردم.
 
اربابی ادامه داد: اگرچه در بسیاری از مراکز عمومی همچون فرودگاه ها و پایانه های مسافربری پروتکل های بهداشتی رعایت می شود، اما با توجه به تاکید مکرر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر کاهش حضور در تجمعات و مراکز عمومی زحمت سفر با خودروی شخصی را در این مسیر طولانی به جان می خرم، اما از حمل و نقل عمومی استفاده نمی کنم تا از این بیماری در امان باشم.
 
میرانی یکی دیگر از شهروندان زاهدانی در این باره به خبرنگار ما گفت: در صورتی که مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند بیمار نمی شوند، سفرهای کاری به تهران داشتم و از هواپیما استفاده کردم که در این مکان ها مقررات و ضوابط ستاد ملی مبارزه با کرونا رعایت می شود، اما با این وجود به دلیل ترس از ابتلا به این بیماری ترجیح می دهم به سفر نروم و یا از حمل و نقل عمومی استفاده نکنم.
 
ضدعفونی مکرر در فرودگاه های استان
 
علی جزینی زاده مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا برابرپروتکل ها، دستورالعمل ها و شیوه نامه های اعلامی از سوی وزارت بهداشت، ستاد ملی کرونا، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران برای جلوگیری از گسترش ویروس کووید 19 در فرودگاه های استان نسبت به ضدعفونی و میکروب زدایی بار همراه و غیر همراه، همه سطوح فرودگاهی اعم از ترمینال ها، مسیرهای تردد مسافرین، تاکسی های فرودگاه و جامه دان اقدام شده است.
 
وی بیان کرد: از سوی شرکت‌های هواپیمایی در فرودگاه مبدا، ضدعفونی کابین و بخش بار هواپیماها انجام می شود و ماسک و دستکش در اختیار مسافران قرار می گيرد.
 
به گفته این مقام مسئول، تجهیزاتی که در ترمينال و سطوح پروازي فرودگاه مستقر است اعم از پلکان، تجهیزات هندلینگ و تسهيلات پایانه ها و سطوحی که مسافر با آن در ارتباط است مستمر ضدعفونی می شوند.
 
مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای رعايت فاصله گذاري اجتماعي توسط مسافران استیکرهايي با فواصل 1.5 متر درپشت گیت های بازرسی، کانترهای پذیرش و خروج مسافران و تسمه نقاله تحويل بار نصب شده است.
 
علی جزینی زاده اظهار کرد: همه همکاران و کارکنان مستقر در بازرسی های پلیس و یگان حفاظت، پرسنل شرکت های هواپیمایی و کارکنانی که با مسافر در ارتباط هستند به تجهیزات حفاظت فردی ماسک، دستکش و شیلد مجهز شدند تا بتوانیم از انتشار ویروس کرونا جلوگیری کنیم.
 
نصب اسکنرهای حرارتی در فرودگاه های کشور
 
جزینی تصریح کرد: از اواخر اسفندماه تا اوایل خرداد غربالگری با استفاده از دو دستگاه تب سنج در گیت های ورودی و خروجی ترمینال انجام می شد و اکنون اسکنرهای حرارتی از سوی شرکت فرودگاه ها خریداری و در فرودگاه های کشور درحال نصب و راه اندازی است.
 
به گفته این مقام مسئول، در فرودگاه های کشور به بیماران بدحال کرونایی اجازه استفاده از ناوگان هوایی داده نمی شود.
 
انتهای پیام/
 
کد مطلب: 425860
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *