به گزارش پایگاه خبری
پهره و به نقل از «
عصرهامون»، امنیّت زیرساخت همهٔ ابعاد زندگی یک جامعه و یکی از اساسیترین و اصلیترین نیازهای یک ملت و یک کشور است. مهمترین مشکل برای یک کشور وقتی به وجود میآید که در محیط اجتماعی، مردم احساس امنیت نکنند. در فضای امنیت است که هم تلاش علمی، هم تلاش اقتصادی، هم روحیه و نشاط و هم همهٔ فعالیتهای یک کشور میتواند بهدرستی برنامهریزی شود و بادقت دنبال شود و به نتایج خود برسد.
امنیت در یک کشور یکی از پایهها و ارکان اصلی پیشرفت و قوام و سربلندی کشور است. بدترین بلائی که میتوان بر سر یک ملت روبهرشد شد و پیشرفت وارد آورد، سلب امنیت است.
وقتی امنیت وجود نداشته باشد توسعه و در نهایت پیشرفتی میسر نخواهد شد، هر جایی که پیشرفتی حاصل شده است به برکت وجود امنیّت بوده است؛ بدون امنیّت، کارها سخت و دشوار میشود، سخت میشود
از طرفی هم دشمن میداند که شرط سرمایهگذاری و ایجاد ثروت در استان پهناوری همچون سیستان و بلوچستان امنیت است و نمیخواهند در این منطقه سرمایهگذاری و ایجاد ثروت انجام بگیرد، لذا سعی دارند با امنیت مقابله کرده و آن را به هم بزنند.
بنابراین هر اقدامی در جهت توسعه همهجانبه این استان، به معنای ضربهای است بر منافع آنانی که خواهان ضعف و ناتوانی ایراناند.
غلامحسین یزدان پور یکی از سران طوایف سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «
عصرهامون» بیان کرد: باتوجهبه اینکه امنیت و سلامت مکمل یکدیگرند و انسان زمانی ارزش چیزی را میشناسد و میداند که آن را از دست بدهد.
وی افزود: بسیاری از مردم، قدر و ارزش خورشید را نمیشناسند، چراکه همواره در پیش چشمانشان است؛ ازاینرو از آن غافل میشوند و زمانی ملتفت ارزشمندی آن میشوند که آن را از دست بدهند و با تاریکی مطلق و سرمای شدید و یخبندان روبهرو شوند.
یزدان پور با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت دو نعمت بزرگ الهی است که انسانها باید توجه ویژه به آنها کنند ادامه داد: یک جامعه در صورتی به پیشرفت و توسعه خواهد رسید که از این دو نعمت برخوردار باشد، یعنی هم افراد سالم داشته باشد و هم در امنیت کامل به سر ببرد در غیر این صورت توسعه و حرکتی در جامعه رخ نخواهد داد.
وی عنوان کرد: امنیت و سلامت دو مقولهٔ مهم در جامعهاند و تکمیلکنندهٔ همدیگر هستند. مقولهٔ امنیت و اهمیت نقش حکومت در فراهمآوردن زمینهها و بسترهای عملی و روانی تأمین آن در جامعه، از جمله مباحث عمده بوده است و تعامل جامعه و حکومت باعث تحقق هرچه بهتر امنیت میشود.
یزدان پور گفت: ثبات و عدالت در یک کشور مردم را به داشتن امنیت و نظم امیدوار میسازد و اجرای عادلانه قوانین مؤثرترین گام در راستای ایجاد امنیت و القای آن به فردفرد مردم خواهد بود. ناگفته نباید گذاشت که امنیت یک پروژه مورد هدف نیست؛ بلکه زمینهساز برای اهداف دیگر یک کشور است که این اهداف تطبیق قانون، تأمین عدالت، رشد تعلیموتربیت، رشد اقتصادی را در بر میگیرد.
وی تصریح کرد: امنیت شرایطی است که در چارچوب آن فرد در مقابل خطرات، تهدیدات و زیانهای ناشی از زندگی اجتماعی، مورد حمایت جمع (جامعه) قرار میگیرد و امنیت نیازی بنیادین و پایدار است که برآوردهشدن سایر نیازهای جمعی نیز به وجود آن بستگی دارد.
یزدان پور خاطرنشان کرد: اسلام میخواهد در جامعه امنیت کامل حکمفرما باشد، مردم به یکدیگر هجوم نبرند و از نظر زبان، اندیشه و فکر در امان باشند. اگر آحاد مردم بهراستی از ایمان الهی برخوردار باشند، جامعهای خوب و دور از هرگونه انحراف خواهند داشت.
وی افزود: آنهایی که از ویژگیهای ایمان مذهبی برخوردارند، به تشکیل جامعه سالم کمک میکنند که در آن افراد، قوانین و حقوق و حدود یکدیگر را محترم میشمارند و عدالت را امری مقدس بهحساب آورده و به یکدیگر اعتماد و اطمینان میکنند. ضمانت اجرای قانون در چنین جامعهای ترس از تلاش برای پیشرفت نیست. هدایت جامعه در پرتو هدایت و رشد فردی حاصل میشود و تنها ایمان مذهبی است که میتواند با حفظ جواب مشخصی، روابط افراد را سامان بخشد و اهداف حاکم بر این روابط را متعالی سازد.
یزدان پور گفت: مردم با هوشیاری و همدلی مقابل توطئه برهمزنندگان امنیت استان را گرفتند و گروهکهای تروریستی از هیچ اقدامی برای بر هم زند این همدلی و امنیت دریغ نکردند و تمام تلاششان را انجام دادند تا مردم در این استان کنار هم با همدلی و برادری نباشند ولی مردم هوشیار و بابصیرت ما همهٔ این توطئهها را نقشبرآب کردند، این امنیت در استان باعث جذب سرمایه از خارج استان میشود و با ورود سرمایه، استان ما رونق بیشتری خواهد گرفت.
مولوی عبدالستار حسین زهی امامجمعه اهلسنت خاش با اشاره به آیه و اعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «
عصرهامون» بیان کرد: مسلمانان میتوانند در پرتو فرمایشات قرآنی و تعالیم الهی و اسلامی که اتحاد و وحدت را مهم دانستهاند به پیروزیهای بزرگی دست یابند.
وی ادامه داد: باید با تاسی از سنتهای پیامبر مکرم اسلام که همیشه خواستار بهترینها برای برادران دینی خود بوده ما هم برادرگونه با صلح و سازش در جامعه اسلامی در کنار هم زندگی کنیم.
مولوی حسین زهی افزود: دشمنان نظام و انقلاب همیشه خواستار برهمزدن نظم و امنیت در کشور اسلامی ما بوده و هستند بنابراین مردم فهیم و میهندوست ما که بارهاوبارها آگاهی و بصیرت خود را به رخ جهانیان و دشمنان این مرزوبوم کشیدهاند، با اتحاد و بینش اسلامی اجازه دخالت و تعرض دشمنان را در استان و کشور خود نخواهند داد چرا که امنیت مهمترین شاخصه یک جامعه سالم است.
وی اظهار کرد: اتفاقات زیادی در سالهای اخیر در کشور ما افتاده که همگی نقشه و برنامهٔ دشمنان نظام بود ولی مردم بصیر و نیروهای جانبرکف امنیتی تمام نقشههای پوشالی دشمنان را برهم زدند و خیال باطل پیروزی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی برای آنها در حد رؤیایی بیش نخواهد ماند که هرگز بدان نخواهند رسید.
امامجمعه اهلسنت خاش با اشاره به پایبندی مردم استان بهنظام و رهبری گفت: مردم استان چه در هشت سال دفاع مقدس و چه در تمام عرصههای دفاعی از کشور با تقدیم صدها شهید ارادت خود بهنظام و رهبری را دلاورانه به اثبات رساندند و در ادامه نیز بهمانند گذشته هرگز اجازه کوچکترین تعرض در نظم و امنیت استان و کشور را نخواهند داد.
وی عنوان کرد: وحدت و اتحاد مابین برداران مسلمان ما خطقرمز همهٔ علما و ریشسفیدان است؛ لذا سران طوایف، علما، ریشسفیدان و معتمدین استان هرگز اجازه امری که کوچکترین خدشهای در اخوت و برادری مابین مسلمان ایجاد کند را نخواهند داد.
حسین زهی به پیشرفت و توسعه استان با برقراری ثبات و امنیت اشاره کرد و گفت: امنیت یکی از عوامل مهم پیشرفت و توسعه همهجانبه در تمامی جوامع امروزی است که باید با تمام قدرت این مهم را محقق کرد.
وی در پایان گفت: به فرمایشات قرآن و تعالیم دینی عمل و اخوت و برادری را گسترش دهیم که رستگاری و پیروزی مسلمانان در گرو وحدت و برادری است.
انتهای خبر/