به گزارش پایگاه
پهره؛ حجت الاسلام والمسلمین عیسی بزمانی در مراسم بزرگداشت سیدالشهدای خدمت، خادم الرضا (ع) "آیت الله سیدابراهیم رئیسی" رئیس جمهور انقلابی و مردمی و هیئت همراه که در محل مسجد آل نبی (ص) شهرستان بمپور برگزار شد بیان کرد: هر کس خدا و پیامبرش را اطاعت بکند با کسانی که خدا به آنها نعمت داده، محشور خواهد شد.
وی افزود: سلوک شهدا، خدمتگزاری به مردم است و اگر بنا بوده نعمت خدا بر ما همیشه دوام داشته باشد، باید سلوک شهدا را داشته باشیم.
این خطیب جمعه خدمتگزاری به مردم، صداقت، خستگی ناپذیری، گرهگشایی از کار مردم و در میان مردم بودن، عقلانیت، تدبیر و مهارت های مدیریتی، مدیریتِ انقلابی و فعال سازی دیپلماسی اقتصادی را از خصوصیتها و ویژگیهای معنوی آیت الله رئیسی و شاخصههای دولت سیزدهم عنوان کرد.
وی اضافه کرد: اگر پرچمی از دست یک فرمانده میدان و سردار به زمین بیفتد، سردار دیگری این پرچم را بلند می کند.
حجتالاسلام بزمانی ادامه داد: شرایط سخت برای کشور به وجود می آید اما این شرایط سخت، حکومت و حاکمیت را متزلزل نمی کند و در مسیر خدمت و خدمت رسانی به مردم، هیچ مسئله ای به وجود نمی آید.
امام جمعه ایرانشهر خاطرنشان کرد: وحدت، انسجام، برادری، هم افزایی، مهربانی و عزم مردم در مسیر نظام و انقلاب حرکت کردن، از برکات فراوان این شرایط سخت است که خداوند به این کشور و به این مردم ارزانی میدارد.
وی ضمن بیان آثار فراوان فتح خرمشهر، اظهار کرد: سوم خرداد، نماد مقاومت مردم است و توفیقی که ما در فتح خرمشهر داشتیم به برکت ایمان و توجه به ارزش های الهی بود و چون ما معتقدیم هر کس پای کار خدا باشد، خدا هم پای کار او خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امروز، خرمشهرهای زیادی در پیش داریم و دشمن در صدد تصرف و تغییر فکر و ذهن ما و ایجاد جنگ شناختی است.
امام جمعه ایرانشهر ادامه داد: ما باید فهم خودمان را بالا برده و مواظب باشیم که دشمن در فکر، اندیشه و شناخت ما تغییری به وجود نیاورد.
انتهای خبر/